WordPress website maken? Ik laat het je zien! | 2020

Een WordPress website maken hoeft niet moeilijk te zijn! Vandaag laat ik je zien hoe je een WordPress website maakt met behulp van het Astra thema en de Elementor page builder. Met Elementor kan iedereen gemakkelijk een mooie website maken!

Wil jij 1 uur gratis gebruik maken van onze dienst ‘WordPress hulp op afstand’? Abonneer dan op ons kanaal voor 30 september. Op 1 oktober maken we de winnaar bekend!

Meer weten over WordPress hulp op afstand?

WordPress Hulp op Afstand

WPLounge is dé plek om te leren over WordPress. Op https://www.wplounge.nl/ vind je tutorials en informatie over plugins, themes en hosting. Vooral de WordPress handleiding wordt veel bezocht. Daarnaast verkopen wij eBooks en geven we WordPress cursussen. We bouwen natuurlijk ook websites! Voor meer informatie: neem contact met ons op: [email protected]

Vind hier het gratis WordPress stappenplan:

Gratis WordPress stappenplan

Heb je nog geen WordPress? Zie hier de video hoe je WordPress kan installeren:

Abonneer je op ons YouTube kanaal voor de nieuwste video’s:
https://www.youtube.com/user/WordPressLounge

Of vind ons op Facebook:
https://www.facebook.com/wplounge/

Muziek: « All That » van Bensound.com

About admin

6 comments

 1. Kleine correctie op de link: https://www.wplounge.nl/vind, hier krijg ik pagina niet gevonden zal waarschijnlijk moeten zijn https://www.wplounge.nl
  Heb in het verleden met wordpress wel eens iets gedaan, ga het nu maar weer eens proberen.

 2. De winnaar van 1 uur gratis WordPress hulp op afstand is bekend… Jesse van der Heijden gefeliciteerd!

 3. Explore2Inspire

  Interessant, helder en kort. Direct geprobeerd om ook het mountain thema te implementeren. Helaas lukt het niet om het achtergrondfoto te veranderen (hokjes aan de bovenkant verschijnen) alleen blijft het menu wit.

 4. Beste, je adviseert vimexx als webhosting maar lees daar zoveel slechte recensies over..

 5. Esther Zwanenburg

  Heldere video! Ik ben een leek op WP gebied en mijn vader heeft voor mij een WP site met thema 2014 gemaakt. Nu vraag ik mij af of ik het huidige thema, zonder inhoud te verliezen, kan omzetten naar het Astra thema. En daarnaast of ik met Elementor de reeds bestaande inhoud kan gaan bewerken. Het is dus van belang dat ik geen inhoud (tekst en foto's) en huidige plugins verlies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *